بی شک کشور امارات متحده عربی و مرکز آن شهر دبی، یکی از محبوبترین مقصدهای گردشگری در دنیا میباشد. در دبی، به واسطه کوچکی وسعت میتوان در کمترین زمان و با کمترین فاصله مکانی، از جاذبههای گردشگری متعددی بازدید نمود. برای گردش و بازدی از اکثر جاذبههای جذاب و مهم دبی فقط دو روز زمان نیاز است. البته اگر زمان بیشتری هم در آنجا سپری شود، نه تنها خسته کننده نیست بلکه برای سرگرمی و تفریحی همیشه گزینه جدیدی وجود دارد.
با خواندن راهنمای زیر درباره سفر به دبی دیگر اطلاعات شما در این باره تکمیل گشته و نیازی به دانلود کتاب راهنمای سفر به دبی نخواهید داشت.
راهنما سفر به دبی
مختصری ازتاریخچه دبی:
نخستین اسناد و مدارک تاریخی بدست آمده درباره شهر دبی مربوط به سال ۱۰۹۵ میلادی میباشد و نخستین آثارمربوط به شهرسازی در دبی نیز متعلق به سال ۱۷۹۹ میلادی است. شیخ مکتوم بن بطی بن سهیل آل مکتوم در سال ۱۸۳۳، دبی را رسماً به عنوان شهر بنیان نهاد. این شهر در قرن بیستم به یک بندر مهم تبدیل شد. در سال ۱۹۶۶ در دبی نفت کشف گردید. پس از آن امارات متحده عربی به همراه کشور قطر تصمیم به ایجاد واحد پولی جدیدی به نام «مجلس نقد قطر و دبی»، به جای «روپیهٔ خلیج» گرفتند که از قبل در این کشورها رایج بود. کشف نفت باعث گردید شد تا کارگران خارجی برای کار به این شهر وارد گردند که در نتیجه در مدت بسیار کوتاهی به جمعیت این شهر ۳۰۰ درصد افزوده شد و اینگونه دبی به یکی از مهمترین منابع جهانی نفت تبدیل شد. در سال ۱۹۷۱ میلادی و با ترک دبی توسط انگلستان، تحولی عظیم در این شهر آغاز شد و شهرسازی و پیشرفت تکنولوژیکی در آنجا شکل گرفت. در آن دوران بود که دبی همراه با ابوظبی و ۴ شیخ نشین دیگر کشور توانست امارات متحده عربی را پایهگذاری نماید.
راهنمای سفر ارزان به دبی
وضعیت آب و هوا:
آب و هوای دبی به دلیل قرار گرفتن در کمربند بیابانی شمالی، گرمسیری بیابانی است. میانگین دمای هوا در تابستانهای دبی که بسیار گرم و مرطوب است در حدود ۴۱ درجه میباشد. در طول شب دما تا حدود ۳۰ درجه کاهش مییابد. با توجه به سوابق آب و هوایی، بیشترین دمای ثبت شده در دبی، ۵۵ درجه سانتی گراد و متعلق به سال ۲۰۰۲ بوده است.
بهترین زمان برای سفر:
میتوان گفت از ماه نوامبر تا ماه مارس، بهترین زمان برای سفر به دبی است. دبی از نظر آب و هوایی دارای دو فصل است: گرم و گرمتر. در فصل زمستان، در نواحی ساحلی آسمان صاف است و هوا دمایی بسیار مطبوع دارد. گفتنی است این فصل، از شلوغترین فصول گردشگری دبی است بنابراین گردشگران و جمعیت زیادی را میتوانید در سواحل و هر جای دیگری مشاهده کنید. اگر میتوانید با گرمای شدید و رطوبت بسیار بالا مدارا کنید میتوانید سفری کم هزینه در فصل تابستان برای خود دست و پا کنید.
راهنمای سفر ارزان به دبی
امنیت در شهر دبی:
از آنجا که دبی از گردشگرپذیرترین شهرهای عربی محسوب میشود و آمار جرم و جنایت در آن بسیار کم است، بنابراین با خیال راحت میتوان به این شهر عربی سفر نمود. کشور امارات متحده عربی در رده ۶۱ دنیا از نظر آمار و شاخصهای جهانی امنیت قرار گرفته است. چند ملیتی بودن شهروندان این شهر یکی از دلایل وجود امنیت بالا در دبی است. طبق قوانین آنجا، در صورت وقوع جرم و جنایت توسط شهروندان خارجی، بلافاصله از کشور امارات اخراج میگردند.
حتما بخوانید: اجاره سوئیت در تهران
هزینهی اقامت در هاستل:
در دبی، هاستل خیلی مرسوم نیست. تعداد هاستل ها در دبی بسیار اندک دارد. قیمت اجاره خوابگاه بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ درهم امارات (۲۵۰ هزار تا ۳۰۰ هزار تومان) میشود. هزینه اقامت در اتاق خصوصی شبی ۲۵۰ تا ۴۰۰ درهم (۶۰۰ تا یک میلیون تومان) میشود. در بیشتر هاستلها، مسافران میتوانند از وای فای رایگان و یا صبحانهی رایگان بهره مند شوند.
راهنمای سفر به دبی بدون تور
اقامت در هتلهای ارزان:
هزینه یک شب اقامت در هتلهای ارزان قیمت دبی از ۲۰۰ تا ۲۵۰ درهم (۵۰۰ هزار تا ۶۵۰ هزار تومان) شروع میشوند. همه اتاقها دارای وای فای رایگان هستند و در برخی امکانات دیگری از جمله ترانسفر رایگان برای رفتن به فرودگاه یا استخر هم وجود دارد. هتلهای میان رده از نظر قیمت از ۲۵۰ درهم (۶۵۰ هزار تومان) آغاز میشوند. شایان ذکر است قیمت اقامتگاهها و هتلهای لوکس سقف ندارد. با استفاده از وب سایت Airbnb میتوان یک اتاق اشتراکی یافت که قیمت این نوع اتاقها از شبی ۱۰۰ درهم (۲۵۰ هزار تومان) شروع میشوند. هزینه اجاره یک آپارتمان کامل در حدود ۴۰۰ درهم (یک میلیون تومان) میباشد.
میانگین هزینهی غذا:
غذاهای ارزان قیمت دبی در حدود ۳۰ درهم (۷۰ هزار تومان) و قیمت فست فود ۲۵ درهم (حدود ۶۰ هزار تومان) است. نرخ غذا در رستورانهای میان رده در حدود ۱۰۰ درهم (۲۵۰ هزار تومان) است هزینه غذای ارزان در محلههای قدیمی دبی بین ۲۰ تا ۳۰ درهم (۵۰ هزار تا ۵۵ هزار تومان) میشود. کسانی که به دنبال غذاهای ایرانی هستند یک رستوران ایرانی به نام Al Ustad در نزدیکی ایستگاه متروی Al Fahidi وجود دارد.
راهنمای سفر به دبی و امارات
هزینهی حمل و نقل عمومی:
برای گشت و گذار در شهر دبی، مترو یکی از وسایل حمل و نقل عمومی مناسب است. نرخ بلیط های تک سفره آن ۴ تا ۶ درهم (هزار تا ۱۵ تومان) است. قیمت بلیط ها بستگی به مسافتی دارد که فرد طی میکند. نرخ بلیط های یک روزه ۲۰ درهم (۵۰ هزار تومان) است. در دبی نرخ تاکسی هم نسبتاً ارزان است. گفتنی است در سفرهای درون شهری میتوان از اپلیکیشنهایی مثل Uber هم استفاده نمود. نرخ بلیط اتوبوس به مقصد ابوظبی در حدود ۴۰ درهم (۱۰۰ هزار تومان) میشود و البته نرخ همین مسیر با تاکسی در حدود ۳۰۰ درهم (۷۵۰ هزار تومان) میشود.
گشت و گذار در شهر:
دبی دارای جاذبههای دیدنی فراوان است و البته اکثر آنها فاقد هزینه ورودی هستند. مراکز خرید دبی در نوع خود بهترین در دنیا میباشند. استفاده از خوراکیها و غذاهای رایج آنجا هم از مهمترین مواردی است که باید در برنامه گردشگری فرد گنجانیده شود. در ذیل موارد مهمی مطرح میشود که بهتر است در سفر مورد توجه قرار گیرد.
دیدن کردن از برج خلیفه در ساعاتی غیر از زمان غروب آفتاب:
در صورت تمایل به بازدید از برج خلیفه باید این کار را در زمانی غیر از غروب آفتاب انجام داد چون نرخ بلیط ورودی در این ساعت گرانتر میشود. در ساعات تماشای غروب آفتاب از برج خلیفه، نرخ بلیط ۳۰ درصد گرانتر میشود.
راهنمای سفر زمینی به دبی
از اهالی شهر راهنمایی بگیرید:
دبی مردمی بسیار مهمان نواز دارد پس با خیال راحت میتوان از آنها راهنمایی گرفت و در مورد اماکن گردشگری و رستورانهای و خوب سؤال نمود.
محل اقامت خود را با دقت انتخاب کنید:
باید توجه داشت اقامت در هتلهایی صورت بگیرد که به ایستگاه مترو نزدیک است. به دلیل ارزان بودن نرخ بلیط مترو، اگر بتوان پای پیاده به ایستگاه مترو رفت با کمترین هزینه به هر نقطهای از شهر میتوان سفر نمود.
راهنمای کامل سفر به دبی
برای سافاری بیابان از تور استفاده نکنید:
از آنجایی که تورهای کویرگردی معمولاً گران هستند میتوان در دبی کسی را یافت تا در سفر به بیابان همراه گردشگر باشد. اکثر اهالی دبی در ماههای سرد سال کویرگردی میکنند.
جاذبههای گردشگری:
از سراسر جهان گردشگران زیادی دبی را به عنوان مقصد سفر خود برای گشت و گذار در مراکز خرید، بهره گرفتن از تفریحات ساحلی و تفریحات خانوادگی انتخاب میکنند. از جمله جاذبههای مشهور دبی میتوان به برج خلیفه، مراکز خرید دارای پیست اسکی و آکواریوم اشاره نمود. در ذیل به برخی از آنها اشاره میگردد.
برج خلیفه:
نمایی از برج خلیفه – راهنمای مسافرت به دبی
برج خلیفه مهمترین نماد شهری دبی است. این برج دارای ۸۲۹/۸ متر طول و ۱۲۴ طبقه است و مرتفعترین ساختمان دنیا محسوب میشود. از بالای این برج چشم انداز شهر بسیار جذاب است به همین دلیل اکثر عکاسان، شب را برای عکاسی از نمای پانورامای شهر انتخاب میکنند. در صورت بازدید از این برج در آخر هفته، برای عدم مواجهه با صفهای طولانی، باید از قبل بلیط ورودی تهیه شود. در اطراف برج، آب نماها و فوارههای زیادی وجود دارد. گفتنی است فواره دبی بلندترین فوارهی دنیا بوده و برگرفته از فوارهی Bellagio در لاس وگاس میباشد.
دبی مال:
نمایی از دبی مال – راهنماي سفر به دبي
بهترین مرکز خرید شهر، دبی مال است. این مکان در ورودی برج خلیفه و آکواریوم دبی واقع شده است. در این مرکز خرید یک زمین اسکیت روی یخ، محوطه بازی و مجموعهی سینمایی وجود دارد و میتوان به غیر از خرید کردن، زمانی را برای تفریح و سرگرمی در آنجا سپری نمود.
به غیر از استفاده از رستورانها و فروشگاهها، گردشگران همیشه میتوانند از یک رویداد جذاب تفریحی و فرهنگی مثل اجرای موسیقی زنده یا نمایش مد در این مرکز بهره بگیرند. همه ساله «فستیوال خرید دبی» در ماههای ژانویه و فوریه یا «جشنوارهی سوپرایز تابستانی دبی» در ماههای جولای و آگوست در آنجا برپا میگردد.
موزه دبی:
موزه دبی از جاهایی که در سفر به دبی با تور باید دید.
موزهی دبی که در سال ۱۷۸۷ با هدف دفاع و حفاظت از خور دبی احداث شده است در قلعه ال-فهیدی (Al-Fahidi) واقع میباشد. دیوارههای این دژ با استفاده از بلوکهای مرجانی و آهک ساخته شده است. طبقهی فوقانی آن دارای ستونهای چوبی با سقفی از شاخ و برگ درختان نخل، گل و گچ میباشد. در گذشته، این دژ اقامتگاه خاندان پادشاهی بوده است اما به مرور به مقر حکومتی، پادگان نظامی و زندان تبدیل گشته است. نمایشگاه جذابی از نقشههای قدیمی امارت و دبی را میتوان در ورودی این موزه مورد بازدید قرار داد. در محوطه این موزه نیز انواعی از قایقهای سنتی و خانههای ساخته شده با استفاده از برگهای درختان نخل و یک برج بادگیر اماراتی در معرض مشاهده عموم قرار گرفتهاند. نمایشگاه سلاح و جنگ افزار در تالار سمت راست و نمایشگاه آلات موسیقی اماراتی در تالار سمت چپ موزه قرار گرفته است. در بخش دیگری از موزه، صنایع دستی کشف شده از گورهای ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ ساله منطقهی باستانی Al Qusais به نمایش گذاشته شده است.
بستکیه، محله قدیمی در دبی:
بستکیه منطقه ای که در سفر به دبی با کشتی باید دید.
بستکیه یا منطقه ال-فهیدی، نام محلهی قدیمی در دبی است که در اواخر قرن نوزدهم میلادی برای زندگی تاجران ثروتمند ایرانی احداث شد. این تاجران ایرانی که مشغول تجارت مروارید و منسوجات بودند شهر دبی را به دلیل موقعیت اقتصادی برای زندگی انتخاب نموده بودند. اکثر ساختمانها دارای بادگیرها هستند. بادگیرها باعث تهویه مطبوع هوا در ساختمان میشوند. این از ویژگیهای معماری ایران است که به دبی برده شده است. در این منطقه، در گالری مجلس (Majlis Gallery) مجموعههایی کم نظیر از سرامیکهای عربی سنتی و سایر وسایل و اثاث سنتی و در گالری XVA، آثار هنری معاصر به نمایش گذاشته شده است.
همچنین ببینید: اجاره ویلا ساحلی در کیش
خانهی شیخ سعید آل مکتوم:
خانه شیخ مکتوم را در سفر به دبی با ماشین شخصی حتما ببینید.
حاکم دبی، شیخ سعید آل مکتومنام داشت که از سال ۱۹۲۱ تا ۱۹۵۸ بر دبی حکمرانی میکرد. او جد حاکم کنون دبی است. خانهی سابق شیخ سعید مرمت و و اکنون به عنوان موزه استفاده میشود. این موزه را میتوان یکی از بهترین نمونههای معماری عربی قلمداد نمود. بنای اصلی آن در سال ۱۸۹۶ توسط پدر شیخ سعید احداث شده بود. او از تراسهای این خانه میتوانست فعالیت کشتیها و قایقها را زیر نظر داشته باشد. گرچه آن خانه ویران شد اما خانهی جدید توانست سبک و سیاق خانهی قدیمی را حفظ کند. از ویژگیهای منحصر به فرد این خانه، دربهای حکاکی شده و صفحات چوبی مشبک برای پنجرهها میباشد. در پیرامون حیاط مرکزی عمارت، ۳۰ اتاق وجود دارد که همگی دارای بادگیر میباشند.
خور دبی:
خور دبی در سفر به دبی در پاییز واقعا دیدنی است.
شهر به وسیله خور دبی به دو قسمت تقسیم شده است؛ بخش «دیره» در شمال و بخش «بر دبی» در جنوب. این خور توسط ساکنان شهر، صیادان ماهی و مروارید برای زندگی انتخاب شده است. برای گردش در خور دبی میتوان از قایقها و کشتیهای قدیمی و سنتی بازسازی شده که به عنوان کشتیهای استفاده میشوند بهره گرفت.
مسجد جمیرا:
مسجد جمیرا انتخابی مناسب برای سفر به دبی در تابستان
گفته شده است که مسجد جمیرا، زیباترین مسجد شهر دبی محسوب میشود. این مسجد که با الهام از مسجد الازهر مصر احداث شده است یکی از بهترین نمونههای معماری اسلامی میباشد. سازه سنگی مسجد، که دارای دو مناره است طبق اصول معماری فاطمیان بنا شده است. تورهای گوناگونی برای آشنایی با مسجد و معرفی دین اسلام توسط مرکز فرهنگی شیخ محمد بن راشد برگزار میشود. به جز روزهای جمعه، هر روز ساعت ده صبح میتوان از این تورها بهره گرفت.
دیره:
دیره هنگام سفر به دبی در زمستان بسیار دیدنی است.
دربخش دیره تنوع نژادها و ملیتها آشکارتر میشود. دیره در نوار شمالی خور دبی واقع شده و دارای قایقها و کشتیهای قدیمی میباشد.
بازارهای مشهور دیره برای اکثر گردشگران شناخته شده است. بزرگترین بازار طلای دنیا «بازار طلای دیره» است. بازار ادویهی دیره نیز دارای بستههای بزرگ و رنگارنگ زیره، پاپریکا، زعفران، سماق و آویشن، جعبههای عود، گلاب، عرقیات گیاهی و اسانسهای معطر است.
«Heritage House» نام خانه یکی از تاجران ثروتمند ایرانی است که میتواند در این منطقه مورد بازدید گردشگران قرار گیرد. این خانه در سال ۱۸۹۰ ساخته شد و بعدها به «شیخ احمد بین دلموک» یکی از تاجران مروارید فروخته شد.
قدیمیترین مدرسه در دبی «مسجد الاحمدیه» است که در سال ۱۹۱۲ احداث گردیده است و اکنون به موزهی آموزش عمومی تبدیل شده است.
جادهی شیخ زاید:
جاده شیخ زاید هنگام سفر به دبی در ماه رمضان
شاهراه اصلی دبی که از منطقه مدرن و اقتصادی دبی عبور میکند جاده «شیخ زاید» نام دارد. این بزرگراه عریض ۸ بانده است یکی از بهترین نقاط شهر برای تماشای مناظر آسمان خراشهای مشهور دبی است زیرا این راه توسط برجهای بلند شیشهای، کرومی و استیل احاطه شده است. برج تجارت جهانی دبی یکی از این برجهاست که از فراز آن میتوان از مناظر دبی لذت برد. پارک طلا و الماس هم یکی از مراکز خرید زیورآلات آنجاست.
دهکده میراث و غواصی دبی:
دهکده میراث و غواصی دبی هنگام سفر به دبی در ماه محرم
در دهکده میراث و غواصی دبی، میتوان از میراث فرهنگی، معماری و دریایی دبی بازدید نمود. در آنجا میتوان مراحل صید مروارید، ساخت قایقها و کشتیهای سنتی را از نزدیک دید. در گذشته، این دو صنعت از جمله مهمترین منابع درآمد در دبی بودهاند. در این بازار، میتوان سفالگران و بافندگان را دید که به ساخت صنایع دستی مشغول هستند. گردشگران میتوانند از ماه اکتبر تا ماه آوریل از جشنواره موسیقی و رقص محلی و نیز داروها و طب سنتی بهره بگیرند.
آکواریوم دبی:
آکواریوم دبی هنگام سفر به دبي در تابستان
آکواریوم دبی که در طبقه همکف دبی مال واقع شده است حاوی ۱۴۰ گونه آبزیان میباشد. این آکواریوم شامل یک مخزن بزرگ و معلق آب است. علاوه بر تماشای آکواریوم از داخل مرکز خرید دبی مال، میتوان از تونلهای آکواریوم ومنطقه زیر آب هم عبور نمود. از محبوبترین فعالیتهای تفریحی برای گردشگران، تورهای قایق سواری با قایقهای کف شیشهای شنا با کوسه ماهیها و غواصی در مخزن است.
برج العرب:
برج العرب هنگام سفر به دبي در ماه رمضان
«برج العرب» نام بلندترین هتل دنیا است که در دبی واقع شده است. این هتل با ارتفاع ۳۲۱ متر بر روی جزیرهای مصنوعی ساخته شده است. طراحی این بنا همانند یک قایق سنتی بادبانی میباشد که فضای بیرونی آن با لامپهای رنگی تزیین شده است. برج العرب دارای سوئیتهای مجلل و گران است نرخ اقامت یک شب در این هتل بیش از ۱۵ هزار دلار هزینه دارند. در رستوران Al-Mahara این هتل میتوان شام خوردن زیر آب را تجربه نمود.
حتما ببینید: اجاره ویلا در نوشهر
ساحل جمیرا:
تصویری از ساحل جمیرا در کتاب راهنمای سفر به دبی
عموماً تفریحات ساحلی گردشگران در ساحل جمیرا انجام میشود. دراین ساحل، تختهای مخصوص برای آفتاب گرفتن، رستوران، ورزشهای آبی، جت اسکی و چندین تفریح جذاب دیگر ارائه میگردد.
بنای «غرفة أم الشيف» نیز در فاصلهی کمی از ساحل قرار دارد. این بنا که از بلوکهای مرجانی و سنگ گچ ساخته شده است اقامتگاه تابستانی شیخ راشد بن سعید آل مکتوم بوده و در سال ۱۹۵۵ احداث شده است.
مرکز خرید امارت:
از مرکز خرید امارات هنگام مسافرت به دبی با کشتی حتما بازدید کنید.
یکی از مشهورترین مراکز خرید دنیا که دارای پیست اسکی شگفتانگیز است مرکز خرید امارت (Mall of the Emirates) میباشد. این پیست اسکی دارای محوطه مخصوص پنگوئنها و تله سییژ میباشد. همواره دمای این پیست منفی ۴ درجه سانتیگراد میباشد.
دنیای ماجراجویی آی ام جی (IMG):
بازدید از IMG را در مسافرت به دبی بدون تور فراموش نکنید.
IMG نام پارک موضوعی و یک مرکز تفریحی برای کودکان و برای بزرگسالان است که در نزدیکی دهکدهی جهانی قرار دارد. بخشی از این پارک به کاراکترهای مارول و بخش دیگر به دنیای دایناسورها و بخشی دیگر به کاراکترهای کارتون نتورک اختصاص داده شده است. پارک IMG مکانی فوقالعاده برای تفریحات خانوادگی میباشد.
اپرای دبی:
در مسافرت به دبی در تابستان حتما سری به اپرای دبی بزنید.
ساختمان اپرای جدید و مجلل دبی در منطقهی ساحلی قرار دارد. این بنا در اواسط سال ۲۰۱۶ افتتاح گردید. میتوان به جرات گفت اصلیترین قطب فرهنگی و سرگرمی شهر این بنای باشکوه است. در این مجموعه میتوان از کنسرتهای موسیقی کلاسیک، کنسرتهای خوانندگان دنیا، تئاترهای موزیکال و نمایشهای کمدی شبانه در طول سال لذت برد.
کایت بیچ (Kite Beach):
هنگام مسافرت به دبي در ماه رمضان کایت بیچ خلوت است.
«کایت بیچ» نام ساحلی در جنوب ساحل جمیرا است که برای تفریحاتی همچون موجسواری با کایت مورد توجه مسافران و گردشگران قرار گرفته است. گفتنی است در این ساحل تجهیزاتی برای ورزشهای آبی به همراه مربیان مجرب، به گردشگران ارائه میشود.
منطقهی هنری Alserkal:
مسافرت به دبی در ماه رمضان و بازدید از منطقهی هنری Alserkal
در دبی یک محله صنعتی و قدیمی به نام Al Quoz وجود دارد که در آن برخی از مهمترین گالریهای هنر معاصر از جمله گالری سبز، گالری خط سوم و گالری ایام و نیز برخی از نگارخانههای کوچکتر واقع شده است. در این نگارخانهها، آثارهنرمندان برتر و هنرمندان تازه کار و مستعد خاور میانه جمع آوری میگردند.
پارک و تفرج گاه دبی (Dubai Parks and Resorts):
در مسافرت به دبي حتما سری به پارک و تفرج گاه دبی (Dubai Parks and Resorts) بزنید.
در این پارک، همه نوع امکانات تفریحی و سرگرمی برای گردشگران ارائه میشود. این مجموعه چندین پارک موضوعی دارد مثلاً موضوع پارک Motiongate، هالیوود، تولیدات آن و تم فیلمهای مشهور هالیوودی است. موضوع بالیوود پارک، دنیای فیلمهای هندی است. موضوع لگولند، جاذبههای تفریحی و وسایل سرگرمی است. بخش «ریورلند» نیز مکانی فوقالعاده برای صرف غذاست.
پارک آبی آکواونچر (Aquaventure):
هنگام مسافرت به دبي در ماه رمضان پارک آبی آکواونچر (Aquaventure) خلوت است.
در پارک آبی آکواونچر که در جزایر مصنوعی نخل جمیرا قرار گرفته است بلندترین سرسرهی آبی دنیا به نام Aquaconda جای دارد. از دیگر تفریحات جذاب این پارک، سافاری زیر دریا است که با کمک کلاههای مخصوص انجام میگردد. سرسرههای آبی و تفریحات کودکانه در بخش کودکان ارائه شده است.
گشت و گذار در دبی:
برای گشت و گذار و تماشای شهر از فراز دبی میتوان از تورهای پرواز ۱۵ یا ۲۵ دقیقهای توسط هلیکوپتر بهره گرفت. هیچ راهی بهتر از پرواز برای تماشای جزیرهی نخل جمیرا و مجمع الجزایر مصنوعی دبی نیست.
حتما بخوانید: اجاره اتاق در شیراز
غذایی و غذاهای محلی دبی:
در آشپزی کشورامارات، میتوان ترکیبی از سبکهای سنتی آشپزی آسیایی و خاورمیانه را مشاهده کرد. در دبی هم غذاهای بین المللی، هم فست فود و هم غذاهای سنتی در رستورانها یافت میشوند. اساس رژیم غذایی سنتی این کشور مبتنی بر گوشت مرغ و ماکیان، بز و شتر، غلات و لبنیات فراوان بوده و در برخی از مناطق سبزیجات نیز وجود دارد. طعم دهندههای اصلی در آشپزی اماراتی عبارتند از زعفران، هل، زردچوبه، آویشن و برگ درختان بومی برای معطر کردن غذا و تهیهی مرغ شکم پر. در کشور امارات، مردم در وعده صبحانه از نان، پنیر، خرما، شیره، تخم مرغ و چای طعم دار شده با نعنا تغذیه میکنند. در ذیل فهرستی از بهترین غذاهای محلی دبی ارائه میگردد.
شتر شکم پر:
راهنما سفر به دبی بدون صرف شتر شکم پر معنی ندارد.
شتر شکم پر یکی از بزرگترین وعدههای غذایی است که در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده است. از این غذا بیشتر در مهمانیها و جشنهای اعراب بادیه نشین و نیز در خانهی ثروتمندان دبی طبخ میشود. گاهی از بره و گوسفند علاوه بر شتر، هم استفاده میشود. برای تهیهی شتر شکم پر، ابتدا درون شکم شتر را با تعدادی گوسفند یا بره پر میکنند. شکم گوسفندان نیز با حدود ۲۰ مرغ شکم پر (شکم مرغها با تعدادی ماهی پر میشود) انباشته میگردد. از این غذا میتوان برای پذیرایی از ۸۰ تا ۱۰۰ نفر بهره گرفت.
هریس:
راهنمای سفر ارزان به دبی یعنی میل نمودن هریس
هریس غذایی شبیه به هلیم است که برای تهیهی آن از گندم و گوشت استفاده میشود و با دارچین، شکر و کره یا روغن حیوانی سرو میگردد. در ماه مبارک رمضان، این غذا یکی از مرسومترین غذاهای عربی است. گفتنی است که این غذا با دستورات و تزیینات متفاوتی در کشورهای مختلف خاور میانه و حاشیهی خلیج فارس طبخ میشود.
فلافل:
فلافل عضو جدانشدنی راهنمای سفر به دبی
این غذای خوشمزه که گاهی به عنوان «ساید دیش» هم به کار میرود در بسیاری از کشورهای عربی و کشورهای خاور میانه همچون ایران رایج است. در طبخ آن از نخود، ادویهها و سسهای گوناگون بهره گرفته میشود.
حمص:
در راهنمای سفر به دبی بدون تور از حمص فراموش نکنید.
یکی از غذاهای محبوب در خاورمیانه «حمص یا نخود ارده» نام دارد. این غذا در کشورهای مختلف و با دستورهای گوناگونی آماده میشود. این غذا از نخود، روغن زیتون، ارده، آبلیمو، سیر و نمک تهیه شده و با نان پیتا به عنوان پیشغذا و اسنک سرو میگردد. گاهی در کنار غذاهایی مثل شاورما به عنوان «دیپ یا سس» استفاده میشود. شایان توجه است که این غذا در بسیاری از کشورها نیز به عنوان غذای اصلی و با مواد متفاوتی مثل ماست، نعنا و جعفری و زیره مصرف میگردد.
حمص یکی از غذاهای لذیذ و ارزان قیمت در دبی است. به دلیل قیمت بسیار پایین آن، بدون نگرانی از قیمتها، میتوان چند پرس از آن را سفارش داد.
قوزی:
مگر می شود در راهنمای سفر به دبی و امارات از قوزی چیزی نگفت ؟
«قوزی» که از جمله غذاهای مرسوم در رستورانهای سنتی دبی میباشد با برهی کامل کبابی شده تهیه و در کنار برنج، سبزی و انواع مغزها سرو میگردد. این غذا، غذای ملی عراق نیز هست و در بسیاری از کشورهای منطقه مثل سوریه و ترکیه نیز طبخ میگردد.
مجبوس:
مجبوس در راهنمای سفر زمینی به دبی غذای ثابت است.
این غذا با گوشت بره طعم دار شده (گاهی با گوشت مرغ)، گوجه فرنگی و برنج تهیه میشود. از طعم دهندهای به نام «لومی» برای طعم دار کردن این غذا استفاده میشود.
شاورما:
راهنمای کامل سفر به دبی بدون شاورما کامل نیست!
این غذای مشهور و محبوب با گوشت بره یا مرغ تهیه شده و در کنار انواع سبزیجات، سیب زمینی سرخ شده، ترشی و سس سیر سرو میشود. شاورما در بسیاری از کشورهای آسیایی نیز رایج است. این طعام که در ایران با نام کباب ترکی معروف است با انواع گوشت و به شیوه سیخ گردانی تهیه میشود.
تبوله:
تبوله – راهنمای مسافرت به دبی
«تبوله» نام نوعی سالاد است که با گوجه، خیار، پیازچه و بلغور گندم آماده میشود. از نعنای تازه و آب لیموترش برای طعم دادن به سالاد بهره گرفته میشود. این سالاد را میتوان در اکثر کشورهای عربی مشاهده نمود.
مهلبیه:
در راهنماي سفر به دبي از صرف مهلبیه فراموش نشود!
«مهلبیه» نام نوعی دسر لذیذ عربی است که در تهیه آن از گلاب و پسته استفاده میشود. این دسر که بسیار شبیه به فرنی است نوعی پودینگ محسوب میشود.
تهران سوئیت » مرجع اجاره سوئيت در اصفهان
نوشته راهنمای کامل سفر به دبی امارت با یا بدون تور,تابستان پاییز یا زمستان + عکس اولین بار در تهران سوئیت پدیدار شد.